- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber

ALT OM PENGER

Hva skal til for å tjene penger med Twitter?

Dette sosiale mediet byr på flere muligheter til å tjene penger og den enorme brukermassen betyr at potensialet er stort. Markedsføring av egne varer og tjenester, markedsføring på vegne av andre og kundekontakt er noe av det twitter egner seg til. En annen inntektsmulighet knyttet til twitter er å arbeide med andre sine twitter-profiler, for eksempel som en selvstendig næringsdrivende og ekspert på sosiale medier.


Grunnlaget for suksess

Dersom du ønsker å tjene penger ved hjelp av din egen twitter konto, finnes det noen faktorer som langt på vei vil være avgjørende for din mulige suksess. Din profil, selve twittringen, og gode landingssider er eksempler på slike faktorer som du bør ha et bevist forhold til. Her er noen relevante tips

 

Twitter-profilen er nok viktigere enn det mange tror, spesielt fordi denne profilen vil være det førsteinntrykket mange får av deg og/eller din bedrift. Fokus bør være på troverdighet og det innebærer at du bør oppgi korrekt navn og et bilde av deg selv. Videre bør du bruke de 160 tegnene godt og lage en troverdig og selgende beskrivelse. Ellers er det viktig at du velger design som fremstår passende i forhold til det du skal markedsføre.

 

Twittringen bør alltid være gjennomtenkt og også her bør fokus være på troverdighet. Hvordan ville du reagert på anbefalinger fra en person du ikke har tillit til? Bygg opp tillit ved å fremstå som en ekspert innen din nisje, noe som betyr at du må kunne vise dine kunnskaper og for all del unngå fakta feil. Videre bør du for all del ikke overdrive twittringen slik at du fremstår som en spammer. Husk eller at twittringen ikke bare er et redskap for markedsføring og kundekontakt. Ved å komme med interessante tweets (for eksempel gjennom å være først ute med nyheter) kan du skaffe deg goodwill og ikke minst flere følgere.


Landingssider er nettsider du leder dine følgere til og det er naturligvis viktig at disse holder høy kvalitet. Det kan for eksempel være at du twittrer om ditt nye blogginnlegg eller et nytt produkt i nettbutikken din og så linker til den aktuelle siden. Kort forklart er en god landingsside tilrettelagt for en handlingen du ønsker at dine besøkende skal utføre. Denne handlingen kan være alt i fra å melde seg på et nyhetsbrev til å kjøpe et bestemt produkt.