- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber

ALT OM PENGER

Du kan tjene penger med sosiale medier

Dersom du jakter på en mulighet til å jobbe hjemmefra kan muligens sosiale medier være noe du bør sjekke nærmere. Det finnes nemlig en rekke inntektsmuligheter som er knyttet til Facebook, Twitter, med flere og i utgangspunktet kan alle tjene penger ved hjelp av sosiale medier. 


Sosiale medier

Potensialet knyttet til sosiale medier er enormt og det bør være mulig virkelig å tjene store penger. Enkelt er det imidlertid ikke og det store spørsmålet blir hva som skal til for å lykkes? Det er et stort spørsmål med svar som kunne fylt et helt nettsted. Det gjelder både i forhold til generell informasjon om hvordan du kan tjene penger med sosiale medier, samt for mer konkrete tips om de forskjellige mulighetene som Facebook, YouTube og Twitter. Her skrapes det med andre ord bare litt i overflaten.


To muligheter

I utgangspunktet finnes det to hovedmuligheter til å tjene penger på denne måten. Du kan jobbe for andre eller du kan satse på egenhånd. Dersom du velger å satse på egenhånd har du en stor oppgave foran deg, noe du kan lese mer om nedenfor. Dersom du ønsker å arbeide for andre er nok frilansjobbing den beste muligheten, selv om også det kan være vanskelig her i Norge. Et søk på fraser som hvordan få jobb med sosiale medier gir nemlig ingen relevante treff (i skrivende stund) og det er faktisk vanskelig å gi tips om hvor du skal begynne.


Den eneste greie muligheten som så langt har dukket opp er faktisk nettstedet Paid Sosical Media Jobs. Her trenger du visstnok ikke erfaring og du skal kunne jobbe hjemmefra. En annen mulighet kan være å kontakte bedrifter innen online markedsføring, men da bør du nok kunne vise til erfaring, ekspertise eller lignende.


Skal du satse på egenhånd?

Du tar en utdannelse, får en grei jobb som krever en bestemt kompetanse og stiger så sakte men sikkert i gradene. Slikt er det i utgangspunktet ikke dersom du ønsker å tjene penger ved hjelp av sosiale medier. Riktignok finnes det en del utdannelse som vil kunne hjelpe, for eksempel innen markedsføring, samt en del kurs du kan ta. Men, dersom du skal lykkes i denne bransjen er det mye du må lære på egenhånd, både gjennom å studere andre, gjennom å saumfare nettet og ikke minst gjennom erfaring (prøving og feiling). Dersom du drømmer om å jobbe hjemmefra med sosiale medier er med andre ord kunnskap noe du bør fokusere på. 


Les gjerne vår artikkel om hvordan du lykkes på Twitter

Les gjerne vår artikkel om hvordan du lykkes på Facebook

Les gjerne vår artikkel om hvordan du lykkes på YouTube