- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber

ALT OM PENGER

Hvordan tjene penger med en skrivejobb?


Du behøver ikke å være forfatter eller journalist for å kunne tjene penger med en skrivejobb. Tusenvis av nettsteder har nemlig et konstant behov for nytt innhold i form av korte artikler som de aller fleste kan lære seg å skrive. Sjekk hvordan du kan skaffe en skrivejobb på nett.


Skriv korte artikler 

Denne typen skrivejobb innebærer vanligvis at du skal skrive forholdvis korte, temabaserte artikler på om lag 200-600 ord. Det kan for eksempel være en nettbutikk for fiskeutstyr som ønsker artikler med tips om ørretfiske, eller det kan være en moteside som ønsker artikler med tips og/eller fakta bestemte produkter. Det kan også være nettsteder som ønsker artikler de skal benytte til lenkebygging. For eksempel kan det være den nevnte fiskebutikken som ønsker 10 artikler relatert til fiske. Disse sendes så til artikkelkataloger og lignende nettsted, men en link til fiskebutikken. 


Stort potensiale 

En skrivejobb av denne typen vil gjøre det mulig å tjene penger i lang, lang tid. Behovet for denne typen artikler er nemlig enormt og det finnes svært mange nettsteder som er villige til å betale for innhold. Det skyldes delvis at du som får betalt pr oppdrag er rimelig arbeidskraft. Selv om du kan forvente en forholdsvis god timebetaling, vil du være et mye rimeligere alternativ enn erfarne og profesjonelle artikkelforfattere. Videre skyldes det at et nettsted som rangerer godt i de organiske søkeresultatene til Google kan gi meget gode inntekter. Lenkebygging og nytt innhold er to viktige forutsetninger for å oppnå dette og derfor er mange redaktører og nettstedseiere villig til å bruke en god del penger på å kjøpe artikler. 


Skrivejobber for alle 

I utgangspunktet kan faktisk alle tjene penger på denne måten, men du bør beherske engelsk sånn noenlunde bra. Det er nemlig i all hovedsak engelskspråklige nettsteder som er villige til å betale for innhold, noe som skyldes at det er slike nettsteder som har størst inntekts potensiale. Det betyr ikke på noen måte at du må ha doktorgrad i engelsk og du kommer langt med gode, gratis oversettelsesprogrammer. Selv om alle kan tjene penger med en skrivejobb av denne typen, er det en stor fordel om du har kunnskap om spesifikke emner. En entusiastisk sportsfisker vil for eksempel raskt og enkelt kunne levere artiklene til den tidligere nevnte fiskebutikken og han/hun vil mest sannsynlig trives med å skrive om sin lidenskap. Mote, skjønnhet, sminke, helse, slanking, diverse hobbyer, finans og økonomi, bil, samt ferie og reiser er eksempler på emner du kan tjene penger på å skrive om. 


Hvordan komme i gang?

Utfordringen med å tjene penger på nett er ofte å komme i gang, noe som imidlertid ikke er tilfelle dersom du ønsker å forsøke en skrivejobb av denne typen. Nå er det riktig nok vanskelig å komme i gang helt på egenhånd, men heldigvis finnes det et nettsted som har spesialisert seg på å videreformidle denne typen arbeid. Det nettstedet heter Legit Writing Jobs og de tilbyr deg meget godemuligheter til å tjene penger som artikkelforfatter. Blant annet kan du på dette nettstedet velge hvilke emner du ønsker å skrive om, noe som gjør det hele mye enklere. Legit Writing Jobs har allerede en god del norske medlemmer og de tilbyr i skrivende stund medlemskap til en meget rimelig pris. 


Her finner du Legit Writing Jobs


Husk at penger du tjener gjennom internett også skal oppgis til ligningsmyndighetene og at dette er ditt ansvar. Mer informasjon om denne og flere andre muligheter til å tjene penger på nett finner du forøvrig på disse sidene.


Hvordan tjene penger som artikkelforfatter?

Hvordan skaffe lettjente penger?

Hvordan skaffe en ekstra inntekt på nett?

Hvordan skaffe en ekstrajobb?