re:member card er et kredittkort som gir mange fordeler

- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber

ALT OM PENGER

*Bruk av kort hos Posten beregnes som kontantuttak i bank
**Eff.rente 25,4 %, 15.000, o/12 mnd. Totalt 16 408. Basert på et eksempel på kr 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16 408,-.
​***Eff. rente 21,5%, kr 15.000, o/12 mnd. Totalt kr 16.297. Basert på et eksempel på kr. 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Samlet kredittbeløp vil da bli kr. 16.297,-.

Skal du søke om kredittkort? Da bør du vurdere re:member card, et kort som gir en rekke fordeler som inkluderer gode rabatter i mer enn 200 nettbutikker. I denne artikkelen finner du tips om fordeler og ulemper med re:member card og vi ser blant annet nærmere på kostnadene knyttet til dette kredittkortet.


Du får mange gode fordeler

De aller fleste kredittkort kommer med fordeler, men få om noen kan måle seg med remember kredittkort. Til dettet kredittkortet er det nemlig knyttet fordeler som avbestillings- og reiseforsikring, inntil 52 dagers rentefri kreditt og ikke minst opp mot 25 prosent rabatt i mer enn 200 nettbutikker. I tillegg er det slik at re:member card kommer med en kredittgrense på opptil 150 000 kr, samt at dette kortet finnes i forskjellige versjoner. Det betyr at du kan få et kredittkort som er tilpasset din økonomiske situasjon.


Rabatt i nettbutikker

Som nevnt gir re:member rabatt i mer enn 200 nettbutikker og denne rabatten kan være så høy som 25 prosent. Og, som om ikke det var nok kan du også få rabatt på flere hotell og restauranter. Når det gjelder rabatter i nettbutikker inkluderer den i skrivende stund en rekke kjente navn og nedenfor finner du noen eksempler på hvilke rabatter som gjelder i skrivende stund. Legg eller merke til at reise- og avbestillingsforsikringer knyttet til re:member card og andre kredittkort vanligvis innebærer at noen betingelser må være oppfylt, blant annet knyttet til hvordan reisen er betalt. Les  mer om reiseforsikring knyttet til kredittkort.


Du får 10 % rabatt hos Tanum.no

Du får 15 % rabatt hos Lekmer.no

Du får 12 % rabatt hos Nelly.com

Du får 12 % rabatt hos Expedia.no

Du får 8 % rabatt hos CDON.com

Du får 10 % rabatt hos Ellos.no


Ulemper med dette kortet

Det finnes egentlig bare en ulempe knyttet til re:member card og det er eventuelle kostnader. Da tenker vi først og fremst på rentekostnadene som kan bli høye ved udisiplinert bruk. Dersom du ikke betaler tilbake hele det utestående beløpet innen den rentefrie perioden utløpet vil det påløpe forholdsvis høye renter og det er bakdelen med kredittkort. Ellers er det ikke så mange kostnader knyttet til re:member card som ikke har årsgebyr, etableringsgebyr eller gebyr ved varekjøp. Dersom du tar ut penger i minibank vil det derimot påløpe en avgift. En oversikt over kostnader knyttet til re:member card finner du nederst på denne siden, inkludert et renteeksempel.


NB: dette kredittkortet finnes både med og uten årsgebyr (se prisoversikt nederst på siden)


Vil du søke om re:member card?

Alle kan naturligvis søke om et re:member kredittkort, men dersom du for eksempel har betalingsanmerkninger vil det være bortkastet tid. Noen av betingelsene for å få innvilget en søknad er nemlig at du har fylt 18 år, at du har en noenlunde grei økonomisk situasjon og det innebærer at du ikke har betalingsanmerkninger. Inntekt, formue og annen gjeld er for øvrig noe det naturligvis vil bli lagt vekt på når din søknad om re:member card skal vurderes.Priser, betingelser og effektiv renteDette er betingelser for re:member card som gjelder i skrivende stund. Eventuelle endringer i vilkårene finner du når du eventuelt søker om dette kredittkortet.


​Her kan du lese om 365 Privat Mastercard