ALT OM PENGER

Er du på jakt etter raske penger?

Er du på jakt etter raske penger? Da har du i utgangspunktet tre muligheter og disse er å tjene raske penger, å låne penger eller å vinne penger. Best er det naturligvis om du kan tjene pengene og det er absolutt mulig ved hjel av internett. Blant annet fordi du her kan få betaling omtrent umiddelbart. Her er noen nyttige tips om raske penger.


Du kan låne penger

Et lån eller et kredittkort kan gi deg meget raske penger dersom du søker online. En rekke låntilbydere tilbyr nemlig svar nesten umiddelbart og det samme gjelder for flere kredittkort. Et annet alternativ er å kontakte banken din og for eksempel utvide boliglånet. Den store fordelen med denne muligheten til raske penger er at du kan få tilgang til mye penger innen kort tid. Den store ulempen er at pengene før eller siden må tilbakebetales og at det i mellomtiden har samlet seg opp rentekostnader som kan bli meget høye. Her finner du tips om forbrukslån.


Sjekk hvorfor du bør søke om remember kredittkort.


Du kan vinne penger

Lotto og lignende pengespill fra Norsk Tipping, forskjellige skrapelodd, online poker og online casino gir både muligheter til store og raske penger, men dette bør være aller, aller siste utvei og strengt tatt noe som du bør holde deg unna. Dersom du har behov for penger raskt, så har du nemlig med all sannsynlighet ikke råd til å tape penger. Og, det er nettopp det som er mest sannsynlig dersom du forsøker en eller annen form for gambling. Sjekk gjerne spillavhengighet.no før du forsøker pengespill på nett


Du kan tjene penger

Det finnes flere muligheter til å tjene raske penger, men naturligvis er det begrenset hvor mye du kan tjene på kort tid. Når det gjelder muligheter til å tjene raske penger på nett så eksisterer de først og fremst fordi du kan få betalingen meget raskt, samt fordi det alltid finnes arbeid som du kan begynne umiddelbart. Men, rask betaling gjelder ikke for alle online jobbmuligheter og blogging er for eksempel er svært dårlig valg for deg som har behov for å tjene raske penger. Når det gjelder muligheter til å tjene raske penger på andre måter, så gjelder det å bruke fantasi og kontakter. Hva med å male naboens hus og be om forskuddsbetaling?


Tjen raske penger online

Som nevnt er det mulig å tjene penger raskt ved hjelp av internett, men husk å sjekke betingelsene for betaling. Å velge PayPal fremfor sjekk vil for eksempel gi deg pengene en god del raskere. Husk også å sjekke eventuelle beløpsgrenser for utbetaling og sett eventuelt disse lavest mulig. Her er noen muligheter til å tjene raske penger ved hjelp av internett. På siden Drømmen om å jobbe hjemmefra finner du også nyttige tips, blant annet om gambling. 


Via nettstedet Fiverr.com kan du selge dine tjenester og få raskt betalt vi PayPal. Du tjener imidlertid kun 5 dollar for hvert salg, så her gjelder det å kunne tilby en tjeneste som du kan levere kjapt og enkelt.


Globale markedsundersøkelser gir forholdsvis god betaling og du får som regel betalt rimelig kjapt via PayPal. Mer om denne muligheten til raske penger finner du i denne artikkelen.


Skrivejobber hvor du skriver artikler for diverse nettstedet er også en god mulighet til å tjene forholdsvis raske penger. Du kan komme i gang umiddelbart og vanligvis få rask betaling gjennom PayPal. Les mer


Du kan også tjene forholdsvis raske penger som oversetter og betalingen er absolutt ikke noe å klage på. Også for denne muligheten kan du komme i gang umiddelbart og som regel få rask betaling via PayPal. Les mer

- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber