- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber

ALT OM PENGER

noen muligheter til lettjente penger på nett

Gjennom internett finnes det faktisk noen muligheter til lettjente penger, for eksempel som spilltester eller gjennom å selge egne bilder. Nedenfor finner du tips om disse mulighetene, samt informasjon om hvordan du kommer i gang. Legg imidlertid først av alt merke til at dette ikke er noe for deg som drømmer om å bli rik over natten. Disse mulighetene til lettjente penger passer først og fremst for deg som er på jakt etter en ekstra inntekt. 


Tjen penger på å teste spill 

Det å kunne tjene penger på å teste spill, for eksempel til Playstation, må være selve definisjonen på lettjente penger. I alle fall for deg som er en lidenskapelig spiller. Kort forklart går arbeidet ut på at du skal teste video- og eventuelt pc-spill, for så å gi en tilbakemelding på spillet du testet. Nye spill som ikke er utgitt, nye spillkonsoller og utstyr/tilbehør er blant det du kan få mulighetene til å teste.  


Sjekk gjerne våre tips om hvorfor du bør vurdere å søke om re:menber card


Hvordan komme i gang? 

Mange ønsker naturligvis å skaffe seg lett tjente penger som spilltester og for de aller fleste er det nærmest umulig å skaffe en slik ekstrajobb på egenhånd. For det store flertallet er derfor et nettsted som Become A Game Tester den beste og eneste muligheten til å tjene penger på denne måten. Et annet populært alternativ var nettstedet Gaming Jobs Online som har mange norske medlemmer. Kort forklart, så er dette nettsted som gir sine medlemmer mulighetene til å tjene penger som spilltester og vanligvis er det snakk om en timelønn på 60-250 kroner. Legg merke til at det finnes en rekke slike aktører, men at disse to er blant de mest seriøse og at de har hundrevis av medlemmer.


Selg bilder og tjen penger 

Dette fremstår muligens ikke som en mulighet til lett tjente penger, men det vil vi absolutt påstå at det er. Spesielt for deg som er en ivrig hobbyfotograf. Det spesielle med denne muligheten til å tjene penger er nemlig det at du kan skaffe deg en såkalt passiv inntekt. Etter at du har tatt bildene og så lastet disse opp til de riktige fotoarkivene, vil du kunne tjene penger på bildene i lang, lang tid uten å legge ned mer arbeid. Legg merke til at det finnes en del faktorer som vil avgjøre hvor mye penger du tjener, blant annet er det viktig å legge ved gode og riktige beskrivelser. Tips og mer informasjon om denne gode muligheten til lett tjente penger finner du i denne artikkelen.


Betalte markedsundersøkelser 

Dette er en velkjent mulighet til det vi må kunne kalle lettjente penger. Fyll ut markedsundersøkelser når du ser tv, sitter på bussen eller ganske enkelt kjeder deg. Det er enkelt uforpliktende og du kan arbeide akkurat når du selv ønsker. Minuset er at timelønna naturlig nok aldri vil kunne gjøre deg rik, men en grei ekstra inntekt kan du absolutt skaffe deg på denne måten. Les mer i artikkelen betalte markedsundersøkelser


Flere muligheter 

Det finnes garantert gode muligheter til lettjente penger som ingen enda har kommet på. Fantasi og kreativitet kan med andre ord hjelpe deg et godt stykke på vei, både mot lettjente penger og mot store penger. En mer konkret mulighet til lett tjente penger er å forsøke å gjøre et kupp på eBay eller lignende nettstedet for så å videreselge med god gevinst. Ellers er poker, kasino og annen gambling en mulig både til lettjente penger og til å bli rik. Det samme gjelder for valutahandel, selv om det i utgangspunktet krever en del arbeid. Felles for disse mulighetene er imidlertid det at de medfører en stor risiko for å tape penger og spesielt gambling er noe du skal være forsiktig med. Du kan lese mer om valutahandel på siden Jobbe Hjemmefra. Der finnes du også annen nyttig info.


Sjekk denne populære muligheten til å tjene penger på nett