Skaff en ekstra inntekt som oversetter

Har du behov for en ekstra inntekt? Da kan en jobb som oversetter være midt i blinken for deg. Det er nemlig mulig å tjene en god del penger også for deg som ikke har relevant erfaring og du kan komme i gang nesten umiddelbart.


En pen ekstra inntekt

Betalingen er i utgangspunktet riktig så god og det er derfor fullt mulig å jobbe fulltid som oversetter via internett. Men, dersom du ikke har tidligere erfaring bør du først og fremst satse på en ekstra inntekt. Dersom du trives og blir flink kan du så eventuelt satse fulltid på et senere tidspunkt. Når det gjelder betalingen vil den variere fra jobb til jobb og ut i fra hvem du samarbeider med. Det skyldes at det vanligste er å få betalt pr oppdrag du utfører og dette er med andre ord en form for provisjonsarbeid. Det betyr at du kan sikre deg en riktig så god ekstra inntekt, men at du ikke kan forvente fast lønn. 


Gode muligheter

Korte artikler, epost-korrespondanse, facebook-profiler, lengre tekster, bøker og nettsider er noe av det du kan jobbe med å oversette, og for en nybegynner vil nok korte artikler og facebook-profiler være et godt sted å begynne. Å oversette en artikkel fra norsk til engelsk, eller motsatt skulle være overkommelig for de fleste og dersom du også behersker andre språk vil mulighetene til å tjene penger være enda bedre. Legg merke til at du ikke behøver å være språkekspert for å tjene penger på denne måten. Dersom du står fast på enkelte ord, kan du nemlig raskt og enkelt finne disse ved hjelp av gode online oversettelsesprogrammer. 


For godt til å være sant?

Nei, dette er en reell mulighet til å tjene penger på nett og det finnes allerede en god del nordmenn som har sikret seg en grei ekstra inntekt gjennom nettstedet nevnt nedenfor. Men, dette er ikke drømmejobben hvor du kan tjene deg rik på lettjente penger. Du må som alle andre steder arbeide for pengene du tjener, men samtidig får du frihet til å arbeide når det passer for deg. Årsaken til at denne jobbmuligheten finnes er for øvrig at stadig flere bedrifter satser på et globalt marked. Det betyr at de må kommunisere på flere språk og dermed behøver arbeidskraft til oversetting. I stedet for å ta de store kostnadene ved faste ansettelser velger da mange bedrifter å betale eksterne personer pr oppdrag, noe som gir deg denne muligheten til en god ekstra inntekt. 


Hvordan komme i gang?

Så vidt vi kjenner til er det kun nettstedet Real Translator Jobs som har spesialisert seg på å formidle denne typen arbeidsoppgaver. Det er et seriøst nettsted som har tusenvis av medlemmer og som samarbeider med tusenvis av bedrifter. Flere Nordmenn har som nevnt allerede sikret seg en god ekstra inntekt gjennom deres tjenester, men dessverre har de avsluttet sin virksomhet. Det er med andre ord ikke lenger mulig å tjene penger gjennom Real Translator Jobs. Dersom du ønsker å tjene penger på nett anbefales fotojobber, skrivejobber og dataregistrering.


Om Real Translator Jobs

Ved siden av oppdaterte lister med tilgang til oversettelsesjobber, finner du mange nyttige hjelpemidler på medlemssidene. I tillegg finner du guider og tips om hvordan du skal gå frem for å sikre deg en best mulig ekstra inntekt. Som medlem får du også tilgang til andre ekstrajobber som lar deg tjene penger online, men disse har vi ikke undersøkt. 


Når det gjelder medlemskap, så koster det faktisk mindre enn 200 kroner og det er meget, meget rimelig. Denne summen er nemlig en engangsbetaling som gir deg medlemskap og gode muligheter til en ekstra inntekt så lenge du ønsker. At det er mulig å drifte dette nettstedet med en så lav medlemsavgift antar vi skyldes at Real Translator Jobs må få gode inntekter fra de bedriftene som bruker deres tjenester til å skaffe seg ekstern arbeidskraft. 


Her finner du hjelpemiddelet google translate

Her finner du en norsk-engelsk ordbok

- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber

ALT OM PENGER