- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber

ALT OM PENGER

>

Tips og informasjon om muligheter til deltidsjobb

En ekstra inntekt kan komme godt med for mange av oss og heldigvis finnes det en god del muligheter til å skaffe seg en ekstrajobb. En deltidsstilling er for eksempel oppnåelig innen svært mange yrker og i tillegg finnes det flere muligheter til å tjene ekstra penger online. I denne artikkelen finner du informasjon om en del muligheter til deltidsjobber som burde egne seg for svært mange. 


Generelt om deltidsjobber

Hvilken deltidsjobb som passer for det vil avhenge av flere faktorer som hva du selv ønsker, utdanning, annen kompetanse, fleksibilitet i forhold til arbeidstid og arbeidssted, med mer. Det er faktorer du naturligvis må ta hensyn til og fordi vi her snakker om en ekstrajobb, så vil fleksibilitet i forhold til arbeidstid gjerne være spesielt viktig. Det skyldes delvis at mange tradisjonelle deltidsjobber medfører det mange oppfatter som ubekvemme arbeidstider og delvis at du må ta hensyn til hva du ellers gjør. En student som har forelesninger på dagtid vil kunne få problemer med en ekstrajobb i barnehage, mens småbarnsforeldre kan ha problemer med en ekstrajobb som krever arbeid på kveldstid og i helger. Dersom du har problemer med å finne en ekstrajobb grunnet utfordringer med arbeidstid, kan en ekstra inntekt via internett være løsningen. Et par gode alternativ finner du i artiklene Tjen penger med skrivejobber og Data entry jobber


Ekstrajobb som tilsynsvakt

Dette er en deltidsjobb som i utgangspunktet bør passe ypperlig for studenter og andre som er opptatt på dagtid. Som tilsynsvakt skal du nemlig først og fremst arbeide på kveldstid og i helger, samt eventuelt i ferier. En annen fordel for deg som er student, er at det sannsynligvis vil være gode muligheter til å få unna litt skolearbeid mens du er på jobb. 


Arbeidsoppgaver

 I hovedsak går arbeidet ut på å føre tilsyn med bygninger som skoler, idrettshaller eller lignende. Det kan for eksempel være en skole, hvor svømmebasseng, gymsal eller andre rom benyttes på kveldstid. Oppgavene til en tilsynsvakt vil da være å sjekke/låse alle dører ved stengetid, slukke lys, sjekke at alt er ryddig og i orden, være tilgjengelig for brukerne, med mer. Noe forfallende arbeid kan det også være du må utføre, men det er ikke uvanlig at en tilsynsvakt sitter på et slags kontor mesteparten av arbeidstiden. Musikkorps, idrettslag, samt forskjellige foreninger og lag er for øvrig de mest vanlige brukerne av en skole på kveldstid. 


Nyttig om denne jobbmuligheten 

Dette er som nevnt en deltidsjobb hvor arbeidstiden hovedsakelig vil være ettermiddag/kveld og eventuelt helger og ferie. Når det gjelder størrelse på stillingen så vil den variere fra jobb til jobb og alt i fra en kveld i uken til opp mot 50 prosent stillinger vil kunne være tilgjengelig. Når det gjelder kvalifikasjoner, så stilles det vanligvis ikke krav til formell kompetanse, men det stilles krav til personlige egenskaper og da er naturlig nok ærlighet og pålitelighet svært viktig. Videre bør du være imøtekommende og innstilt på å yte service til brukerne av bygget du passer på. Ellers er det vanlig at du må være 18 år for å kunne arbeide som tilsynsvakt. 


Når det gjelder det å skaffe seg en ekstrajobb som tilsynsvakt, så er nok ikke det det enkleste. Det skyldes delvis at det finnes et begrenset antall jobber og delvis at dette er populære deltidsjobber. Men, det finnes en god del bygninger som benytter tilsynsvakt. Så umulig er det på ingen måte. Lokale aviser, nettsider som finn.no, og lokale oppslagstavler er steder hvor du kan finner ekstrajobber av denne typen. Et annet alternativ er å oppsøke aktuelle bygninger og/eller brukere som idrettslag og musikkorps. 


Her finner du tips om en ekstrajobb som avisbud

Her finner du tips om en ekstrajobb innen barnepass

Her finner du tips om en ekstrajobb i butikk


Sjekk gjerne siden www.jobbe-hjemme.com