- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber

ALT OM PENGER

I artikkelen ekstra inntekt som du finner her, kan du lese om en meget populær mulighetet til å tjene penger på nett, nemlig oversetting.

 

Dersom du har behov for å skaffe penger raskt. finnes det muligheter både til å tjene og til å låne pengene, noe du kan lese mer om her.

Utrykket "data entry jobs" brukes stadig oftere på norske nettsider som omtaler muligheter til å tjene penger og forklaringen på dette er enkel. Dette er nemlig en av de aller beste mulighetene til å tjene penger på nett, noe flere anerkjente medier som CNBC har omtalt. 


Hva går jobben ut på? 

Vi har ikke noe godt norsk utrykk for data entry jobs, men enkelt forklart går arbeidet ut på å behandle enkel data i form av tall og tekster. Det kan for eksempel være et møtenotat som skal renskrives og så legges inn i en ferdig mal, eller fakturaer som skal fylles ut ved hjelp av ferdige maler og enkel programvare. Arbeidsoppgavene vil variere noe, men felles for denne typen arbeid er at det ikke kreves erfaring eller spesifikk utdanning. Data entry jobs er rett og slett et forholdsvis enkelt arbeid. 


Alle kan tjene penger 

Det betyr enkelt og greit at de aller fleste kan tjene penger på denne måten. Det er da også sammen med god betaling, hovedårsaken til at denne jobbmuligheten har fått god omtale i en rekke medier. Legg imidlertid merke til at det en fordel dersom du behersker engelsk noenlunde godt, samt at du er vant med å bruke pc til forskjellige oppgaver. Nå kan dette for all del læres og du får tilgang til alle nødvendige hjelpemidler. Men, dersom du allerede er kjapp på pc`en, vil du tjene mer penger allerede fra dag en. 


God lønn 

Vanligvis vil du få betalt pr oppdrag du ufører og dermed vil du naturlig oppnå høyere timelønn dess raskere du arbeider. Nøyaktig hvor mye du kan tjene pr time vil med andre ord i stor grad avhenge av hvor raskt du arbeider, men alle kan lære seg å jobbe raskt nok til at timelønnen blir god. Vi vet at det finnes personer som tjener om lag 5000 kroner pr dag på denne måten, men det er ikke noe du kan regne med. En god norsk timelønn bør du imidlertid kunne forvente når du har kommet i gang. Hvor mye du tjener til sammen avhenger naturligvis av hvor mye du arbeider og en av fordelene med å tjene penger på nett er at arbeidstid og mengde er noe du bestemmer selv. 


Hvordan komme i gang? 

Selv om det allerede er noen tusen personer som tjener penger på denne måten, finnes det fremdeles gode muligheter til å komme i gang. Det betinger imidlertid at du blir medlem av et team som tilbyr denne muligheten til å tjene penger på nett. Det nytter nemlig ikke å skrive et brev til forskjellige bedrifter og tro at du får arbeidsoppgaver på den måten. Det til tross for at det selges lister med denne typen jobbmuligheter. Det skyldes at disse listene er tilnærmet svindel, fordi de aldri eller sjelden oppdateres og aldri kan garantere deg inntekter. 


Bli medlem av et team 

Dersom du ønsker å tjene penger på denne bør du som nevnt absolutt bli medlem av et team og da finnes det kun to seriøse alternativ å velge mellom. Det er My Data Team Global og Web Colleagues. De er rimelige, seriøse, hjelper deg å få betaling, gir nødvendig opplæring, gir tilgang til nødvendige hjelpemidler og ikke minst gir de tilgang til arbeidsoppgaver. Vi anbefaler My Data Tema Global som samarbeider med flere tusen bedrifter og dermed kan tilby en jevn tilgang på arbeid og svært gode muligheter til å tjene penger på nett. Men, vi vet at også Web Colleagues har mange tusen medlemmer som tjener gode penger på denne måten.


Her finner du My Data Team Global

Her finner du Web Colleagues (er for tiden ikke tilgjengelig)

Her finner du vår omtale av My Data Team Global

Tjen gode penger med data entry jobs