Sjekk gjerne hvordan du kan tjene penger med en oversetter jobb, noe som er en av de desidert beste nettbaserte inntektsmulighetene som finnes.


Et annet spennende alternativ er noe som kalles Data entry jobber, en inntektsmulighet som har blirr anbefalte i flere store medier. Les mer


Du finner flere muligheter til å tjene penger på denne siden og tips om støtteordninger knyttet til det å starte egen bedrift finnes på denne siden.

Hvordan tjene penger på betalte markedundersøkelser?


Alle kan tjene penger med betalte markedsundersøkelser og selv om du aldri vil bli rik på denne måten, kan du sikre deg en grei ekstra inntekt. Mellom 2000 og 4000 kroner pr måned bør være et realistisk mål dersom du velger gratis norske spørreundersøkelser, mens det med globale markedsundersøkelser er mulig å tjene en god del mer. 


Hvordan komme i gang? 

Dersom du ønsker å tjene penger på å delta i markedsundersøkelser kan du velge mellom to muligheter, eller eventuelt kombinere disse. Den ene muligheten er å velge gratis norske aktører, mens den andre er å velge store globale aktører hvor medlemskap koster fra 150 – 300 kroner. Fordelen med den gratis muligheten er rett og slett at det er en helt gratis mulighet til å tjene penger på nett, mens bakdelen er at betalingen ikke er den beste. Du bør derfor melde deg på oss flest mulig aktører slik at du får tilgang til så mange betalte markedsundersøkelser som mulig. Her er de beste gratis mulighetene til å tjene penger på denne måten. I neste avsnitt kan du lese om hvordan du kan tjene mer penger med globale markedsundersøkelser.


Toluna (Er for tiden ikke tilgenelig)

Meningstorget

YouGov


Den andre muligheten 

Stadig flere nordmenn velger globale markedsundersøkelser, til tross for at det koster et par hundrelapper å komme i gang. Det skyldes rett og slett at det er mulig å tjene en god del mer penger på denne typen undersøkelser, samt at du kun trenger å bli medlem oss en aktør. En slik aktør samarbeider nemlig med svært mange bedrifter og kan derfor tilby et meget stort utvalg av betalte markedsundersøkelser. Videre kan de tilby mye bedre betaling pr undersøkelse, blant annet fordi de driver i et stort globalt marked med enorme økonomiske interesser. Her er de desidert beste mulighetene.


Paid Surveys at Home

Take Surveys for Cash


Velg de beste undersøkelsene 

Vi avslutter denne artikkelen med noen tips om det å tjene penger på denne måten og det aller viktigste er å velge de undersøkelsene som gir best betalt. Dersom du går for de mulighetene som er gratis bør du som nevnt melde deg på oss flest mulig aktører. Da får du tilgang til flest mulig betalte spørreundersøkelser og så velger du de som gir best timebetaling. Dersom du velger globale markedsundersøkelser får du tilgang til greie oversikter hvor du enkelt kan plukke ut de undersøkelsene som gir best betaling. 


Vær ærlig og nøye 

Det er en grunn til at du kan tjene penger på markedsundersøkelser og den grunnen er at din mening er verdifull. For eksempel er spørreundersøkelser ofte en viktig del av beslutningsgrunnlaget når nye produkter skal utvikles. Det er derfor viktig at du svarer ærlig på undersøkelsene du deltar i, slik at hele systemet ikke undergraves. Videre bør du være nøye og fylle ut profiler og lignende dersom du blir bedt om det. Det vil nemlig gi deg tilgang til flere undersøkelser og gjerne også mer omfattende forbrukerpanel hvor betalingen ofte er riktig så god. 


Vær tålmodig 

Mange av de som forsøker å tjene penger på betalte markedsundersøkelser gir opp fordi de ikke tjener penger raskt nok. Nå er det naturlig å være utålmodig, men spesielt dersom du velger e gratis mulighetene vil det kunne ta noen uker før du begynner å motta spørreundersøkelser. Vær litt tålmodig så vil du etter hvert kunne sikre deg en pen ekstra inntekt ved hjelp av betalte markedsundersøkelser.

- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber

ALT OM PENGER