365Privat Mastercard med cashback og rabatter

ALT OM PENGER

Nærmere 10 ganger har 365Privat Mastercard blitt kåret til best i test. Cashback og gode rabatter er blant fordelene med dette kredittkortet som også omtales under navnet 365 Dirkete kredittkort. Nedenfor kan du lese om fordelene med 365 Privat, samt lese om kostnader, med mer.


Fordeler for de fleste
Privat 365 Mastercard kommer med fordeler som de fleste kan dra nytte av og en av disse er cashback på bensinstasjoner, i sko butikker og i klesbutikker. Cashbacken er i skrivende stund på 3,65 prosent og kort forklart virker det som følger. Dersom du for eksempel betaler med ditt 365 Privat Mastercard i en skobutikk får du tilbake 3,65 prosent av prisen. Det skjer for øvrig helt automatisk ved at din opptjente cashback blir godskrevet en gang pr måned.


En annen fordel mer 365 Privat kredittkort er at du i tillegg til cashback får 30 prosent rabatt pr liter drivstoff hos Esso og denne rabatten godskrives også automatisk en gang pr måned. Videre får du blant annet 10 prosent rabatt både på reiseforsikring, samt hos Hertz bilutleie. Dette kan du lese mer om på siden hvor du kan søke om 365 Privat Mastercard.


Der kan du også lese om andre rabatter og da tenker vi for eksempel på gode rabatter hos nettbutikker, hos spisesteder, med mer. I skrivende stund får du for eksempel opp mot 30 prosent rabatt i populære nettbutikker som CDON.com, Komplett Fritid, Bli vakker og Bare Sko. Sjekk nettsidene til 365 Privat for fullstendig oversikt over fordeler og rabatter.


Betingelser og priser
Også her finnes det fordeler knyttet til 365 Privat Mastercard som kommer uten årsavgift eller andre faste kostnader. Videre er det helt gratis å anskaffe dette kredittkortet. En ulempe finnes imidlertid og den kommer med alle kredittkort. Naturligvis er det renten vi da tenker på og den kan medføre store kostnader dersom du over tid har store utestående beløp på ditt kort.
Når det gjelder 365 Privat Mastercard er dette kortet verken blant de med høyest eller lavest rente og i skrivende stund er den effektive renten 25,21 prosent. Når det gjelder andre betingelser bør du legge merke til at det er gebyr på kontantuttak, at den rentefrie perioden er på 45 dager og at kredittgrensen etter det vi kjenner til er 50 000 kroner.


Vil du søke om 365Privat Mastercard?
Alle kan for så vidt søker om 365 Privat Mastercard, men for enkelte er det ikke noe poeng i å sende inn søknad. Personer som ikke har fylt 21 år eller som har betalingsanmerkninger vil nemlig aldri få innvilget denne. Generelt et det viktig å kunne vise til en fast inntekt og en noenlunde grei økonomisk situasjon, dersom det skal være noe poeng i å søke om kredittkort. Fullstendig oversikt over priser knyttet til 365Privat Mastercard finnes nedenfor.


Her kan du lese om Remember Card


Priser og betingelse
-Årsavgift 0,-
-Valutapåslag i Europa 1,75 %
-Valutapåslag utenfor Europa 2,00%
-Kredittmaksimum/kredittgrense kr 50 000,-
-Nominell rentesats av benyttet kreditt 1,783 % per mnd.21,40 % per år.
-Årlig effektiv rente: Årlig effektiv rente er basert på varekjøp og kontantuttak iht. bransjestandard på kr. 15 000, nedbetalt
 over 12 mnd i like store terminbeløp på kr. 1 408,92. Dette utgjør en kredittkostnad på kr. 1 907,02, og
 en samlet kredittkjøpspris på kr. 16 907,02.
25,21 % per år.
-Månedlig krav til innbetaling (fakturabeløp) 3 % av benyttet kreditt, minimum kr 250,-
-Faktureringsgebyr eFaktura kr 0 ,-
-Faktureringsgebyr papirfaktura kr 45,-
-Overtrekksgebyr kr 100,-
-Faktureringsdato 15. i hver måned
-Forfallsdato 30. i hver måned(28. i februar)
-Pris ved uttak i norsk eller utenlandsk minibank 35,- + 1,5 % av uttaksbeløpet,samt rentebelastning fra uttakstidspunkt
-Pris ved uttak over skranke i annen bank i Norge eller utlandet 35,- + 1,5 % av uttaksbeløpet,samt rentebelastning fra  uttakstidspunkt
-Regningsbetaling/Uttak i nettbank/mobilbank 0,- Rentebelastes fra uttakstidspunkt
-Pris ved bruk i betalingsterminal eller avtrykksmaskin kr 0,-
-Nødkort kr 850,-
-Nødkontanter kr 850,-


- Tjene penger

- Låne penger

- Spare penger

- Ekstrajobber